27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευρωλίγκα: Με Μονακό η Μακάμπι – Τα τελευταία σενάρια (pic)

Το μοναδικό ζευγάρι που διαμορφώθηκε στην πρώτη ημέρα της τελευταίας αγωνιστικής είναι αυτό της Μονακό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την γαλλική ομάδα να έχει το πλεονέκτημα έδρας αφού ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός, μετά και τις σημερινές εξελίξεις στις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα, έχει μπροστά του τρεις πιθανούς αντιπάλους. Μπορεί να είναι, δηλαδή, η Μπασκόνια, η Ζαλγκίρις, ή η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ισραήλ από την Μακάμπι, αν η Μπαρτσελόνα επικρατήσει της Βαλένθια στον αυριανό (14/4) αγώνα τότε η Ρεάλ θα υποχωρήσει στην τρίτη θέση και οι «Μπλαουγκράνα» θα ανέβουν στην δεύτερη, αλλιώς θα παραμείνουν στις τωρινές τους θέσεις.

Αν η Παρτιζάν πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό τότε η σερβική ομάδα θα τερματίσει σίγουρα στην έκτη θέση και θα αντιμετωπίσει μία από τις δύο ισπανικές.

Στην περίπτωση που η Ζαλγκίρις κάνει το διπλό στην Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν τότε θα βρεθεί στην έβδομη θέση.

Με ήττα της Παρτιζάν και νίκη της Ζαλγκίρις, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι στην έκτη θέση, η Φενέρμπαχτσε στην έβδομη και η Ζαλγκίρις στην όγδοη.

Με ήττες για Παρτιζάν και Ζαλγκίρις η βαθμολογία θα εξελιχθεί τελείως διαφορετικά αφού η Φενέρμπαχτσε θα είναι έκτη, η Παρτιζάν έβδομη και η Μπασκόνια όγδοη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ