21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Χάποελ: «Τρομοκρατική επίθεση, θα κάνουμε καταγγελία στη FIBA»

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ εξέδωσε η ισραηλινή ομάδα, κάνοντας λόγο για τρομοκρατική επίθεση εις βάρος των οπαδών της, ενώ τόνισε πως θα κάνει σοβαρή καταγγελία στη FIBA.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί οπαδοί,

Η Χάποελ βλέπει τα γεγονότα στην Αθήνα σαν τρομοκρατική επίθεση εναντίον Ισραηλινών φιλάθλων, που ήρθαν ομαδικά για να στηρίξουν την ομάδα τους, όπως κάνουν εδώ και χρόνια. Στο μέσο του παιχνιδιού ελέγξαμε όλα τα δεδομένα, ωστόσο η απομάκρυνση των οπαδών από το γήπεδο απορρίφθηκε καθώς υπήρχε πραγματικός κίνδυνος σοβαρής επίθεσης έξω από το γήπεδο. Η διακοπή εξετάστηκε όμως η αστυνομία προειδοποίησε ότι μία τέτοια απόφαση θα οδηγούσε σε χάος που θα έθετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Έτσι αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας. 

Η Χάποελ αγαπά και συμπαραστέκεται τους οπαδούς της που ταξίδεψαν για να την στηρίξουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και λυπάται για την τραυματική εμπειρία που πέρασαν. Ο σύλλογος θα προχωρήσει σε σοβαρή καταγγελία στη FIBA».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ