28.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολάου: “Κρατήσαμε την Εθνική ψηλά”

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν πικραμένος από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι με τη Ρωσία και η πρόκριση στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Από την άλλη όμως αισθάνθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν το χρέος τους κερδίζοντας τον σεβασμό των Ελλήνων, όπως είπε.

"Η αλήθεια είναι πως κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι ενός σημείου. Ένα κενό που είχαμε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε την ευκαιρία στη Ρωσία να πλησιάσει στο σκορ. Στο τέλος ήταν θέμα κατοχών, ποιος θα έχει το πιο καθαρό μυαλό. Το είχε η Ρωσία και έφτασε στη νίκη. Δεν είναι η ώρα να πούμε πολλά πράγματα. Θεωρούσαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά ένα κενό στο τρίτο δεκάλεπτο μας κόστισε. Πέτυχαν μεγάλα σουτ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, η Ρωσία το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στη νίκη. Η Ελλάδα δέχθηκε πολλά, άκουσε πολλά, αλλά νομίζω πως γι' ακόμα μία φορά πάλεψε κι έδειξε πως έχει μέταλλο. Ακούστηκαν πολλά, μέχρι πως χάσαμε την ταυτότητά μας. Όμως κρατήσαμε την Εθνική ομάδα ψηλά και κερδίσαμε το σεβασμό των Ελλήνων", δήλωσε στη μικτή ζώνη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ