21.2 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Αταμάν: «Δεν θα είμαστε στα πλέι οφ»! (vids)

Μετά την νέα ήττα-σοκ της Εφές από την Άλπμα Βερολίνου, ο Αταμάν φαίνεται ότι πλέον πετάει ''λευκή'' πετσέτα και δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος στην πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ της Euroleague.

Η Εφές έφτασε σε άλλη μια καταδικαστική για αυτήν ήττα από την αδιάφορη και προτελευταία Άλπμα Βερολίνου. Το φόλοου κάρφωμα του Λούκ Σίκμα στο φινάλε της αναμέτρησης, έφερε την οδυνηρή ήττα της Εφές και τις δηλώσεις του Αταμάν περί αποκλεισμού της Τουρκικής ομάδας από τα πλέι οφ. 

Σίγουρα η θέση της Εφές δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, για μια ομάδα που κυνηγάει την είσοδό της στην οκτάδα με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Το θετικό για αυτήν είναι ότι τους τρείς από τους τέσσερις αγώνες που έχει να δώσει είναι εντός έδρας με Αρμάνι Μιλάνο, Βίρτους Μπολόνια και Μονακό. Το εκτός έδρας είναι και πάλι εντός συνόρων, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Αταμάν (14-16) υστερεί σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες, εκτός από μια. Κάτι που σημαίνει ότι αν μια εκ των Μακάμπι (17-13), Παρτιζάν (16-13), Μπασκόνια (15-15) και Βαλένθια (14-15) είναι η αντίπαλος την οποία η Εφές προσπαθεί να αφήσει εκτός οκτάδας , η Τουρκική ομάδα για να προκριθεί θα πρέπει να ολοκληρώσει τη κανονική περίοδο με μια παραπάνω νίκη από την αντίπαλό της για την όγδοη θέση. Στη μόνη ισοβαθμία που υπερτερεί, είναι αυτή με τη Ζαλγκίρις (15-14), που αυτή τη στιγμή είναι στην όγδοη θέση.

Οι δηλώσεις του Αταμάν μπορεί να χαρακτηριστούν και κάπως υπερβολικές, αφού όπως άλλωστε φαίνεται δεν έχει χαθεί ακόμη ολοκληρωτικά η πιθανότητα πρόκριση στα πλέι οφ για την Εφές, που είναι μια ομάδα που μας έχει δείξει τις ικανότητές της, κατακτώντας back to back τις δυο τελευταίες διοργανώσεις της Euroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ