21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Η Μπασκόνια υπέταξε ξανά την Ρεάλ, δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα πριν τον Παναθηναϊκό (vids)

Η Μπασκόνια διανύει μια εκπληκτική σεζόν και αυτή ήταν η τέταρτη φετινή νίκη της απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 95-88.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει της «Βασίλισσας» και στα πλαίσια της Ευρωλίγκα με 85-81, πριν από 12 μέρες, χάρη στο απίθανο τρίποντο του Ματ Κοστέλο.

Έτσι, υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολόγια του ισπανικού πρωταθλήματος, με τις Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να συγκατοικούν στην πρώτη θέση με 19-4 ρεκόρ.

Για τους νικητές, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάρκους Χάουαρντ με 19 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ ο Στίβεν Ίνοκ έφτασε στο νταμπλ νταμπλ με 10π. και 10 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μάλαγα και σε έναν αγώνα που πρωταγωνίστησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι, πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη με 86-81.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτή την ήττα υποχώρησαν στην 6η θέση της βαθμολογίας και αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ την Τρίτη (21/3, 19:30) για την πρώτη θέση του ομίλου στο Basketball Champions League.

Για τους νικητές, ο Νίκολας Λαπροβίτολα έφτασε κοντά στο νταμπλ νταμπλ με 16 πόντους και 9 ασίστ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Κέντρικ Πέρι ήταν εκπληκτικός με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα, που διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα με ρεκόρ 19-10, θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (23/3, 21:30) στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ