26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: «Τα παιδιά έχουν την απόλυτη στήριξη μας» (vid)

Μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό του και μακριά από τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Άρης μοιραία έχει χάσει έδαφος στον στόχο της εξάδας. Ο Γιάννης Καστρίτης συνέδεσε το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο, με εκείνο της περασμένης Κυριακής στην Καρδίτσα αφού ανέφερε ότι οι παίκτες του ήταν επηρεασμένοι ψυχολογικά

 

«Το σημερινό ματς ήταν το τελείωμα μιας δύσκολης εβδομάδας. Τα παιδιά ήταν επηρεασμένα ψυχολογικά από τον αγώνα με την Καρδίτσα. Είναι πολύ στενοχωρημένοι. Προφανώς, είναι δουλειά μας να έχουμε κοντή μνήμη αλλά αυτό δεν μπορώ να μην το πω. Ότι ξεπερνούν τον εαυτό τους» σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη.

 

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα του το παιχνίδι, ο Γιάννης Καστρίτης είπε: «Είχαμε και την απουσία του Σανόγκο. Τα παιδιά έχουν την απόλυτη στήριξή μας και αναγνώριση της προσπάθειάς τους. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, έχουμε σχεδόν ίδια νούμερα με το Λαύριο σε διάφορες στατιστικές, αλλά είχαμε δύο τρίποντα. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα σημαντικό ματς στην έδρα μας. Πρέπει να δουλέψουμε όπως πρέπει και μπροστά στον κόσμο μας να πάρουμε την νίκη”.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ