24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Νήαρ Ήστ: Ο φόβος τιμωρίας και η σπόντα για τους… Καισαριανιώτες (pic)

Η Νήαρ Ηστ διάγει μια εξαιρετική σεζόν, όντας στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και έχοντας την Κυριακή (12/3) να δώσει κομβικό παιχνίδι στο «Κοντόπευκο» με την Αγία Παρασκευή.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Χαμαϊδής,  μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας κάλεσε το κόσμο να σταθεί στο πλευρό της, να δώσει την δέουσα προσοχή, ενώ έριξε και την σπόντα του για τους παίκτες από την Καισαριανή και το τοπικό στοιχείο.

Αναλυτικά :

«Φίλαθλοι της ομάδας μας,

Οφείλω ως Πρόεδρος της ομάδας μας να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την τεράστια βοήθεια που προσφέρετε σε αυτή και έχετε γίνει όχι ο έκτος αλλά ο πρώτος παίκτης.

Από εδώ και στο εξής η ομάδα σάς χρειάζεται ακόμα περισσότερο μιας και έχουμε φτάσει πλέον στην τελική ευθεία.

Με σοβαρότητα και πάθος βοηθήστε την ομάδα της καρδιάς μας από την κερκίδα και, προς θεού, πάντα σε κόσμιο επίπεδο και σε φίλαθλα πλαίσια. Το μόνο που δεν χρειάζεται η ομάδα μας τώρα είναι μια επικείμενη τιμωρία. Προστατεύστε την ομάδα από τυχόν ακραίες καταστάσεις στην κερκίδα.

Η ομάδα μετά από πολύ καιρό αγωνίζεται σε επίπεδα υψηλά, έχοντας μάλιστα στις τάξεις της ούτε έναν, ούτε δύο αλλά πέντε παίκτες από την πόλη μας.

Αλήθεια, πόσα χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό; Και κάποιοι ακόμα πιστεύουν ότι η ομάδα διώχνει τους Καισαριανιώτες...

Αλήθεια, ο Αούτερβααλ, ο Νικολαΐδης, ο Παναγιωταράς δεν είναι Καισαριανιώτες; Ο Γιανναλέτσος και ο Κουπίδης δεν είναι ούτε αυτοί Καισαριανιώτες;

(Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα: ο Αγγελόπουλος, ο Οικονόμου, ο Τηλιόπουλος, ο Φουστέρης, δεν είναι ο καθένας τους πλέον ένας από μας; Και ο Δημητρίου, ο Καραμίντζος, ο Καψάλης, ο Μπάρμπας, ο Τσέλιος που ήρθαν φέτος, δεν δίνουν την ψυχή τους για να ανέβει η ιστορική μας ομάδα στη Β’ Εθνική;)

Όσοι λοιπόν διαδίδουν το αντίθετο ας ενημερωθούν πρώτα και μετά να ανοίγουν το στόμα τους.

Για αυτά τα παιδιά της Καισαριανής αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν γίνει πιο πολύ Καισαριανιώτες από πολλούς άλλους, πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και να φωνάξουμε, να τους ενθαρρύνουμε, για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΜΑΪΔΗΣ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ