21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βίρτους: Νέος τραυματισμός για Οτζελέγε

Διπλό πλήγμα για την Βίρτους Μπολόνια, η οποία πέρα από την ήττα της από την Παρτιζάν έχασε και τον Σέμι Οτζελέγε, ο οποίος τραυματίστηκε στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός επ' αόριστον.

Τρίτωσε το κακό για τον Σέμι Οτζελέγε, καθώς τραυματίστηκε για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν. Ο φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και όπως ανακοίνωσε και η Ιταλική ομάδα, ο Νιγηριανός άσος θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον.

Η περιπέτεια με τους τραυματισμούς για τον Οτζελέγε ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβρη, όπου χτύπησε στο πέλμα και έμεινε εκτός παρκέ για ένα μήνα. Στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση τέλη Γενάρη, τραυματίστηκε ξανά, αυτή τη φορά στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για την Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να λείψει για ακόμη έναν μήνα. Η φετινή καταστροφική σεζόν για τον παίκτη της Βίρτους δεν έχει τελειωμό, αφού μόλις μερικές μέρες μετά την επιστροφή του, ο Οτζελέγε τραυματίστηκε για τρίτη φορά στην ίδια σεζόν, με το πρόβλημα στη περιοχή των κοιλιακών να φαίνεται πιο σοβαρός.

Στη φετινή σεζόν, όσο έχει προλάβει να αγωνιστεί, ο Νιγηριανός έχει 10.3 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 9 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο με 44.4% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Σημαντική απουσία για την Βίρτους Μπολόνια, η οποία καλείται να πορευθεί εντός και εκτός συνόρων χωρίς τον Σέμι Οτζελέγε, για όσο χρόνο χρειαστεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ