21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λέικερς: Επιστροφή από το -27 στο Ντάλας (vids)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έκαναν την ανατροπή στο «American Airlines Center». Επέστρεψαν από το -27, για να κερδίσουν με 111-108 τους Ντάλας Μάβερικς και να φθάσουν στην τρίτη διαδοχική νίκη τους.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 26π., οκτώ ριμπάουντ και τρεις ασίστ και ο Άντονι Ντέιβις με 30π. και δεκαπέντε ριμπάουντ ηγήθηκαν των «λιμνανθρώπων», ενώ double double έκανε και ο Τζάρετ Βάντερμπιλτ με 15π. και δεκαεφτά ριμπάουντ. Από τους Τεξανούς ο Λούκα Ντόντσιτς τελείωσε με 26π., εννέα ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο Κάιρι Ίρβινγκ με 21π., έντεκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε εξαιτίας τραυματισμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν με 104-101 τους Φοίνιξ Σανς στο «Fiserv Forum» και να αυξήσουν το σερί τους στις δεκατέσσερις νίκες. Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 33π., τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο Μπρουκ Λόπεζ 22π. και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ από τους «ήλιους» ξεχώρισαν ο Ντέβιν Μπούκερ με 24π. και οκτώ ασίστ και ο Ντιάντρε Έιτον με 22π. και έντεκα ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ