22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με «μισή» ομάδα το ντεμπούτο του Σερέλη στο Μιλάνο

Αν και θεωρητικά ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που δεν έχουν βλέψεις για τα πλέι οφ, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως μία ευκαιρία για να επιβεβαιωθεί η προσπάθεια για... επανεκκίνηση μετά τις εξελίξεις που έφεραν την αντικατάσταση του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Χρήστο Σερέλη. Το ντεμπούτο του Έλληνα κόουτς ωστόσο θα γίνει υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

 

Γκουντάιτις, Μποχωρίδης, Μαντζούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Σαμοντούροβ είναι οι πέντε που σίγουρα δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Σερέλη αφού δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού για το Μιλάνο. Από τη σημερινή (21/2) προπόνηση έμειναν εκτός οι δύο πρώτοι, αφού ο Γκουντάιτις ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε με ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Έτσι κανείς από τους δύο δε θα ακολουθήσει την αποστολή στο Μιλάνο.

 

Οι υπόλοιποι δεν θα είναι διαθέσιμοι στο Μιλάνο για διαφορετικούς λόγους. Ο Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αφού ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής για τα τελευταία ματς των «παραθύρων» με τη Σερβία και τη Λετονία, ενώ και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ μόλις επέστρεψε από τις ΗΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ