25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ράιλι: «Ενθουσιασμένος με την πρόκληση του Final 8»

Στις δύο προηγούμενες σεζόν στέφθηκε κυπελλούχος στις χώρες που αγωνιζόταν στη Λετονία και την Πορτογαλία. Τα πράγματα βέβαια δεν θα είναι εύκολα για τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 που θα γίνει στο Ηράκλειο, ωστόσο ο Τζέιλεν Ράιλι δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα συγκεντρωθούν επτά κορυφαίες ομάδες της Basket League και ο Πανιώνιος.

 

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια και τις φιλοδοξίες της ομάδας του στη διοργάνωση: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαστε για πρώτη φορά 8 ομάδες, σε ένα νησί και θα έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε καλά και να κάνουμε ωραία πράγματα. Ανυπομονώ για να συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά».

 

Ο Ράιλι είπε για τον θεσμό του Κυπέλλου και τη σημασία του: «Είναι μεγάλη υπόθεση το Κύπελλο για κάθε ομάδα. Και είναι πάντα μία εξαιρετική εμπειρία, ιδιαίτερα εάν καταφέρεις να φτάσεις ως το τέλος. Εμείς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Περιστέρι, που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Είχαμε δύο αναμετρήσεις ως τώρα στο πρωτάθλημα που δεν πήγαν καλά για μας, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να δείξουμε την ποιότητά μας και να περάσουμε. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και για αυτό θα τα δώσουμε όλα».

 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο (15/2) για το Ηράκλειο και το βράδυ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στα «Δύο Αοράκια», το γήπεδο όπου το βράδυ της Πέμπτης (16/2, 19:15) θα διεξαχθεί ο αγώνας με το Περιστέρι. Ο Άρης Λυκογιάννης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει διαθέσιμους τους: Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Jordan Sibert, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ