20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΑΕΚ-Λαύριο 81-95: “Πάρτι” σωτηρίας στα Λιόσια! (pic+vid)

Τρομερό Λαύριο έστησε "πάρτι" σωτηρίας στα Άνω Λιόσια απέναντι στην ΑΕΚ! Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη τα έκανε όλα σωστά, εκείνη του Ηλία Καντζούρη όλα λάθος και το Λαύριο πήρε τεράστιο "διπλό" στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία με 95-81. Το Λαύριο ήταν εξαιρετικό πίσω από τη γραμμή των 6μ75, την ώρα που η Ένωση ήταν κάκιστη στην άμυνα και γνώρισε βαριά ήττα.

Με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα ξεκίνησε η αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να μπαίνει "ζεστός" στο παρκέ. Η ΑΕΚ πήρε για πρώτη φορά αέρα έξι πόντων με 20-14, ωστόσο το Λαύριο με ένα σερί 9-0 έκλεισε προηγούμενο το δεκάλεπτο με 20-23. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη με όπλο το μακρινό σουτ βρήκε λύσεις επιθετικά κυρίως με τον Κουζέλογλου, την ώρα που η Ένωση δυσκολευόταν να συνδεθεί με το καλάθι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στην ανάπαυλα με το σκορ στο +6 (36-42).

Το τρίποντο έδωσε τη λύση και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για το Λαύριο. Με δύο σουτ πίσω από τη γραμμή των 6μ75 έχτισε διψήφια διαφορά, ενώ η ΑΕΚ έδειχνε να μην έχει καθαρό μυαλό στην επίθεση. Το σουτ του Γκρέι έστειλε την ομάδα του Χρήστου Σερέλη στο +17 (36-53), με τον Ηλία Καντζούρη να καλεί εσπευσμένα τάιμ άουτ! Το Λαύριο έκανε μεγάλο ματς, την ώρα που η ομάδα του Ηλία Καντζούρη τα έκανε όλα λάθος. Η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 22 (67-89). Η ΑΕΚ δεν επέστρεψε ποτέ στο ματς και το Λαύριο πήρε τεράστια νίκη στα Άνω Λιόσια!

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Λαύριο σκόραρε 95 πόντους στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ξεπερνώντας σχεδόν κατά 20 πόντους τον μέσο όρο παραγωγικότητάς του στο πρωτάθλημα.

ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ: Ζάρας, Κουζέλογλου και Κόουλ ανέλαβαν δράση για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη πίσω από τα 6μ75, στοιχείο που αποτέλεσε και παράγοντα του αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ