25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Βαλένθια ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα πριν τον Παναθηναϊκό, άνετα η Ρεάλ (vids)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Βαλένθια για την 19 αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και ενώ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά και να πάρει τη νίκη με 81-75.

Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16-3 ρεκόρ, ενώ η ομάδα του Άλεξ Μούμπρου δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο στο εγχώριο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στην 10 θέση με 9-10.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα πραγματοποίησε μία ηγετική εμφάνιση με 19 πόντους (3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Άλεξ Αμπρίνες όμως να είναι καθοριστικός και ουσιαστικά με το δικό του τρίποντο η Μπαρτσελόνα να εξασφαλίζει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (10/2) την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε στην έδρα της, την Τενερίφη και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αφού επικράτησε με 88-77.

Η ομάδα τους Τσους Ματέο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 16-3, με την περσινή κάτοχο του Basketball Champions League να τα πηγαίνει εξίσου καλά και είναι στην 4η θέση με 14-5.

Για τους νικητές, ο Βίνσεντ Πουριέ πραγματοποίησε έναν πολύ καλό αγώνα με 15 πόντους (6/8 δίποντα) και 4 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ