27.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Παπανικολόπουλος: «Υπάρχει πρόβλημα συνοχής» (vid)

Σε ένα από τα χαρακτηριστικά των ομάδων που έχουν κάνει αλλαγές και δεν είναι καιρό μαζί, είναι η έλλειψη συνοχής και σε αυτό στάθηκε ο Νίκος Παπανικολόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι της Πάτρας, στο οποίο η Καρδίτσα υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Προμηθέα.

 


«Κάναμε μία πολύ σοβαρή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο όταν ελέγχαμε το παιχνίδι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση» είπε για την εικόνα του διαστήματος στο οποίο ήταν καλύτερη η Καρδίτσα και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε σε πολλές ατομικές κατοχές και έτσι φτάσαμε στα 20 λάθη που δεν είναι χαρακτηριστικό της ομάδας. Βρεθήκαμε από εκεί που ήμασταν στο +7, να κυνηγάμε. Ο Προμηθέας είναι μία καλή ομάδα, ξέρει να διαχειρίζεται τις κρίσιμες κατοχές και πήρε τη νίκη».

 


Αναφερόμενος στο στοιχείο που αποτελεί το πρόβλημα της ομάδας του, ο Νίκος Παπανικολόπουλος είπε: «Τα παιδιά κάνουν τον τελευταίο μήνα μεγάλη προσπάθεια αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα συνοχής. Όταν μία ομάδα έχει κάνει αλλαγές, σπάει εύκολα. Όταν αυτό έγινε σήμερα κάναμε καθοριστικά λάθη. Πέρασε ο Προμηθέας και εμείς βιαστήκαμε πηγαίνοντας ατομικά».

 

Νωρίτερα, ο προπονητής της Καρδίτσας δήλωσε στην ΕΡΤ...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ