19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηρακλής – Πανερυθραϊκός : Ντέρμπι κορυφής, με τον αέρα της επιστροφής πόντων οι «μπλε»

Ο Ηρακλής και ο Πανερυθραϊκός κοντράρονται για την 16η αγωνιστική το Σάββατο στις 17:00, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. Οι δύο ομάδες έχουν από 10 νίκες.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους σε ένα ακόμη παιχνίδι. «Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανερυθραϊκό θα είναι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό διότι όλοι γνωρίζουμε, μετά από έναν ολόκληρο γύρο, πως είναι μια αρκετά ικανή και ανταγωνιστική ομάδα με καλούς ψηλούς και θα πρέπει να δώσουμε το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων μας ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη», δήλωσε ο Στράτος Βουλγαρόπουλος. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που θα παίξουμε και πάλι με τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε πολύ γιατί παίξαμε τρεις αγώνες χωρίς αυτόν στο Ιβανώφειο και θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Τους περιμένουμε στο γήπεδο και ας ελπίσουμε να φύγουμε νικητές και οι φίλαθλοι μας χαρούμενοι. Το αξίζουν άλλωστε…», πρόσθεσε ο 22χρονος σέντερ.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στο Μαρούσι. «Ξεκινά ο δεύτερος γύρος με ένα πολύ δύσκολο ματς στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι κόντρα στον Ηρακλή, εστιάζοντας πρωτίστως στην αμυντική μας προσπάθεια, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης αυτής», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου. «Πήραμε κάποια πολύ θετικά αποτελέσματα στον πρώτο γύρο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στο δεύτερο γύρο, αποφεύγοντας κάποια λάθη σε λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν ορισμένες ακόμη νίκες και έχοντας ως ορμητήριο την έδρα μας», πρόσθεσε ο 24χρονος γκαρντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ