25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουόριορς: Ηγέτης Κάρι, ανησυχία Ράπτορς για Ανουνόμπι (vids)

Με το Στεφ Κάρι να «σταματάει» στους 35π., τα εφτά ριμπάουντ και τις έντεκα ασίστ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επιβλήθηκαν με 129-117 των Τορόντο Ράπτορς στο «Chase Center».

Δεν υστέρησε σε απόδοση ο Κλέι Τόμπσον, που τελείωσε με 29π. και οκτώ ριμπάουντ, ενώ double double με 12π. και έντεκα ασίστ έκανε ο Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και 12π. με οκτώ ριμπάουντ είχε ο Κέβον Λούνεϊ. Ο Φρεντ Βαν Βλιτ με 28π. και δέκα ασίστ, ο Σκότι Μπαρνς με 24π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο Πρίσιους Ατσιούα με 17π. και έντεκα ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους «πτερόσαυρους», που έχασαν στη δεύτερη περίοδο με τραυματισμό στον αριστερό καρπό τον Ο Τζι Ανουνόμπι.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κέρδισαν με 112-100 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Paycom Center» με το Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ να έχει 35π., πέντε ριμπάουντ και οκτώ ασίστ και τον Τζέιλεν Ουίλιαμς 17π. Οι «διπλοί» Ντάριους Γκάρλαντ με 31π. και δεκατρείς ασίστ και Ίβαν Μόμπλεϊ με 23π. και έντεκα ριμπάουντ δεν έφθασαν για τους εκπροσώπους της Ιντιανάπολις ώστε να αποφύγουν την ήττα, δεύτερη διαδοχική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ