24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τάις: «Ρεκόρ; Ποιο ρεκόρ;» (vid)

Η Γερμανία πέρασε στους προημιτελικούς και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό χάρη και στην παρουσία του Ντάνιελ Τάις, ο οποίος έκανε ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας, σταματώντας στους 22 πόντους με εκπληκτικά ποσοστά: 6/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4/5 βολές. Αν βάλεις και τα 7 ριμπάουντ είναι εύκολο να σχηματίσει κάποιος την εικόνα της παρουσίας του στο παρκέ.

Αν έδωσε σημασία σε όλους αυτούς τους αριθμούς; «Ποιο ρεκόρ; Δεν με νοιάζει καθόλου. Είμαι χαρούμενος για την νίκη και την πρόκριση. Μπορεί να πάρω ριμπάουντ, να παίξω άμυνα και να μην σκοράρω. Προσπαθώ για τη νίκη της ομάδας και αυτό έκανα και σήμερα. Απλά μπήκαν τα σουτ, τα τρίποντα, τα λέι απ σήμερα. Άλλες φορές δεν μπαίνουν.»

Εκτός των αριθμών, ο Ντάνιελ Τάις, φρόντισε να ξεσηκώσει και την εξέδρα με ένα εκπληκτικό κάρφωμα στα μισά της τρίτης περιόδου. Όπως ρωτήθηκε ίσως να ήταν η φάση που αφύπνισε την ομάδα του: «Ήταν καλό και ναι μπορεί να μας έδωσε ώθηση, αλλά οφείλειται στον Ντένις (Σρέντερ). Δεν είναι εγωιστής παίκτης, του αρέσει να μοιράζει την μπάλα. Με είδε να τρέχω, μου έδωσε την μπάλα και απλά κάρφωσα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ