28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Τώρα είναι η ώρα!

Έφθασε η ώρα του πρώτου νοκ άουτ ματς για την Ελλάδα, στο 40ό Ευρωμπάσκετ, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λιθουανία (09/09, 21.30, ΕΡΤ2) στο «Σινάν Ερντέμ».

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε σημάδια αντίδρασης στον τελευταίο αγώνα του με την Πολωνία στο Ελσίνκι, αλλά πλέον -στην Κωνσταντινούπολη και στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης, για τους «16»- καλείται να δείξει το πραγματικό πρόσωπό του. Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στη «Λιέτουβα», η οποία τερμάτισε στην κορυφή του Β’ Ομίλου στο Τελ Αβίβ, παράλληλα όμως εμφανίζονται αποφασισμένοι να καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ ώστε να συνεχίσουν το «ταξίδι» τους στα τουρκικά παρκέ.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της «γαλανόλευκης», ενοχλήσεις στη μέση αντιμετωπίζει ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και «πονοκεφαλιάζει» ο Νταΐνιους Αντομάιτις, που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το εάν θα τον ρίξει ή όχι στη μάχη. Η Εθνική μας θα βρει στο δρόμο της τον ασταμάτητο Γιόνας Βαλαντσίουνας και την… παρέα του, αλλά με πάθος και προσήλωση άπαντες πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να βγουν -επιτέλους- από το… λήθαργο και να αντιδράσουν με την κατάκτηση της νίκης και την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ, όπου θα διασταυρωθούν με το νικητή του Κροατία-Ρωσία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ