27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάβερικς: Ο Ντόντσιτς κέρδισε τον Λεμπρόν (vids)

Ντάλας Μάβερικς έκαναν την ανατροπή κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς και από το -11 τους κέρδισαν με 124-115 στο «American Airlines Center».

Ο Λούκα Ντόντσιτς «σταμάτησε» στους 32π., τα εννέα ριμπάουντ και τις ισάριθμες ασίστ, με τον Κρίστιαν Γουντ να έχει άλλους 30π., οκτώ ριμπάουντ και εφτά ασίστ και τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. 26π. και έξι ριμπάουντ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ηγήθηκε των «λιμνανθρώπων» με 38π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ, με το Ράσελ Ουέστμπρουκ να τελειώνει με 17π., πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και τον Όστιν Ρίβερς με 16π.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς υποδέχθηκαν στο «Chase Center» τους Μέμφις Γκρίζλις και τους κέρδισαν με 123-109 χάρη στους 32π. του Τζόρνταν Πουλ, τους 24π., τα εννέα ριμπάουντ και τις τέσσερις ασίστ του Κλέι Τόμπσον και τους 19π. του Ντόντε Ντι Βιντσέντζο. Μόνος του πάλευε ο Τζα Μοράντ για τις «αρκούδες» (36π., εφτά ριμπάουντ, οκτώ ασίστ).

Από το «Madison Square Garden» πέρασαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, 119-112 τους Νιου Γιορκ Νικς, κι αύξησαν το σερί τους στις οκτώ διαδοχικές νίκες. O Τζόελ Εμπίντ ηγήθηκε των νικητών με 35π. και οκτώ ριμπάουντ και «διπλός» με 29π. και δεκατρείς ασίστ ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν. Στράφι πήγαν οι 35π., τα οκτώ ριμπάουντ και οι τέσσερις ασίστ του Τζούλιους Ραντλ, από πλευράς ηττημένων. Ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε άλλους 23π. και έντεκα ριμπάουντ και ο Αρ Τζέι Μπάρετ 17π., δέκα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ