13.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2025

Μπακς: Κέρδισαν του Ουόριορς σε ματς γεμάτο ένταση (vids)

Επεισοδιακός αποδείχθηκε ο αγώνας στο «Fiserv Forum» ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Τα «ελάφια» έφθασαν στη νίκη με 128-111, σε μια αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ένταση. Είναι χαρακτηριστικό πως είχαμε οκτώ τεχνικές ποινές, αλλά και μια… αποβολή φιλάθλου, ο οποίος άνοιξε κόντρα με τον Ντρέιμοντ Γκριν. Οι υπάλληλοι ασφαλείας του γηπέδου τον απομάκρυναν αμέσως από τη θέση του, με τον κόσμο να αντιλαμβάνεται αμέσως το περιστατικό και να τον αποθεώνει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε με 30π., δώδεκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, με τον Μπόμπι Πόρτις να έχει άλλους 25π. και έντεκα ριμπάουντ και τον Κρις Μίντλετον 20π., τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Ο Γρκέισον Άλεν συνείσφερε, από την πλευρά του, 16π. και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 2π., μία ασίστ κι ένα λάθος σε 2.53’.

Ο Στεφ Κάρι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «πολεμιστών» με 20π., μαζί με έξι ριμπάουντ. Ο Τζόναθαν Κουμίνγκα είχε 19π., ο Τζόρνταν Πουλ 18π. και ο Κλέι Τόμπσον 14π. Δεν αγωνίστηκε ο Άντριου Ουίγκινς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ