23.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίσσας: «Αλληλεγγύη, θυσία, πίστη οι βασικές αρχές μιας ομάδας»

Η Ελλάδα πήρε την πρόκριση απέναντι στην Πολωνία και μετά την σπουδαία νίκη ο Κώστας Μίσσας σχολίασε τον αποτέλεσμα και τόνισε πως όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού στην ΕΡΤ:

«Είναι φυσιολογικό να ακούς διάφορα όταν δεν φέρνεις αποτελέσματα. Είπα χθες πως έχουμε καλούς παίκτες, με εγωισμό, που έπρεπε να έχει λειτουργήσει νωρίτερα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την εικόνα που είχαμε. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να μπαίνουν από την αρχή οι παίκτες δυνατά. Είναι δικό τους κομμάτι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να περάσουμε και στην επόμενη φάση».

Για τον Κούλιγκ: «Τέτοιοι παίκτες δημιουργούν προβλήματα στους ψηλούς. Γι αυτό ξεκινήσαμε με τον Αγραβάνη για να παίξουμε πιο επιθετικά στην άμυνα. Βρήκαμε λύσεις με τον Μπουρούση και τον Παπαγιάννη».

Για την ευστοχία: «Όταν σουτάρουμε καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι, τα πράγματα αλλάζουν. Όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά. Και ο Παπανικολάου ειδικά στην άμυνα. Και ο Αντετοκούνμπο που βρέθηκε στο ταμπλό με αυτοθυσία, αυτό σημαίνει ομάδα. Αλληλεγγύη, θυσία, πίστη, οι τρεις βασικές αρχές μιας ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ