23.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Βετούλας: «Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα»

Ισορροπημένη κρίνεται η κλήρωση της Stoiximan.gr Basket League για το Ρέθυμνο, το οποίο θα ξεκινήσει  τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο (07/10).

Η πρώτη παράσταση μπροστά στο κοινό του θα δοθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου απέναντι στον Κόροιβο, στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον προπονητή του Νίκο Βετούλα όμως να κοιτάει αποκλειστικά το παιχνίδι της πρεμιέρας. Όπως τόνισε άλλωστε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να είμαστε όσο το πιο δυνατόν πιο έτοιμοι την εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ έχουμε και το Κύπελλο νωρίτερα. Σίγουρα παίζουμε με μια ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι ο Κολοσσός. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτήν την πρεμιέρα. Εμείς αυτήν τη στιγμή δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα, ούτε την 1η ούτε την 2η αγωνιστική και τη συνέχεια. Ξέρουμε ότι έτσι και αλλιώς θα παίξουμε με όλους. Σίγουρα, το πρόγραμμα παίζει ρόλο, με την κλήρωση να κρίνεται ισορροπημένη για την ομάδα μου».

Στη συνέχεια, ο Πατρινός προπονητής αναφέρθηκε στα πολλά νέα πρόσωπα που έχουν στο ρόστερ τους οι Κρητικοί: «Από εκεί και πέρα, βλέπουμε το πρώτο ματς και έπειτα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όσο κοινότυπο και αν ακούγεται. Είμαστε μια νέα ομάδα με εφτά καινούρια παιδιά, από τα οποία τα έξι από τις ΗΠΑ και θέλουμε να τα βάλουμε στη νοοτροπία πως κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά και όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε τόσο πιο καλό θα είναι για μας».

Μίλησε και για την προετοιμασία της ομάδας, καθώς και για το πρώτο φιλικό το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (08/09, 17.00) εντός έδρας. «Τώρα, διανύουμε την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας και την Παρασκευή στις 17.00 θα αντιμετωπίσουμε το Ηράκλειο στο πρώτο φιλικό, ενώ στη συνέχεια θα παίξουμε πιο δυνατά ματς. Θέλουμε να δούμε πράγματα που έχουμε δουλέψει και να τα βελτιώσουμε», κατέληξε ο Νίκος Βετούλας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ