25.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Λέικερς: Επιστροφή Λεμπρόν, δεν «έφθασαν» Ντουράντ και Γιανγκ (vids)

O Λεμπρόν Τζέιμς επέστρεψε στη δράση και οι Λος Άντζελες Λέικερς στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 105-94 των Σαν Αντόνιο Σπερς μες στο «ΑΤ&Τ Center».

Ο «βασιλιάς», που απουσίασε για πέντε παιχνίδια, τελείωσε με 21π., οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τρία κλεψίματα, ένα κόψιμο, αλλά και εννέα λάθη. Ο Άντονι Ντέιβις ηγήθηκε και πάλι των «λιμνανθρώπων» με 25π. και δεκαπέντε ριμπάουντ και 18π. είχε ο Λόνι Ουόκερ. Από τα «σπιρούνια» ο Τρε Τζόουνς έβαλε 19π. και ο Ντέβιν Βάσελ 18π., μαζί με έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Οι Ιντιάνα Πέισερς είχαν τέσσερις παίκτες με τουλάχιστον 20π. κι έφθασαν στην επικράτηση με 128-117 απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς στο «Gainbridge Fieldhouse». O Μπάντι Χιλντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 26π. και 23π. με οκτώ ριμπάουντ είχε ο Μάιλς Τέρνερ, 21π. με δεκαπέντε ασίστ ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον και 20π. με τέσσερα ριμπάουντ ο Μπένεντικτ Μάθουριν. Ο Κέβιν Ντουράντ με 36π., εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ και οι Κάιρι Ίρβινγκ και Μπεν Σίμονς, από 20π. έκαστος, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα των Νεοϋορκέζων.

Χαμένοι πήγαν και οι 44π. του Τρέι Γιανγκ, αλλά και οι 39π. του Ντεζούντε Μάρεϊ, αφού οι Ατλάντα Χοκς ηττήθηκαν με 128-122 από τους Χιούστον Ρόκετς στο «Toyota Center». Ο Τζέιλεν Γκριν με 30π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ηγήθηκε των «ρουκετών», με τον Κένιον Μάρτιν να έχει άλλους 21π. και δεκαπέντε ριμπάουντ, τον Τζαμπάρι Σμιθ επίσης 21π. και εννέα ριμπάουντ και τον Κέβιν Πόρτερ Τζ. 12π., εφτά ριμπάουντ και δέκα ασίστ.

Με 30π. και οκτώ ριμπάουντ από τον Τζέισον Τέιτουμ και 25π., πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ από τον Τζέιλεν Μπράουν οι Μπόστον Σέλτικς έκαμψαν με 122-104 την αντίσταση των Σακραμέντο Κινγκς στο «TD Garden». Ο Ντι Άαρον Φοξ με 20π. και ο Ντομάντας Σαμπόνις με 18π., δέκα ριμπάουντ και έξι ασίστ πάλεψαν από τους «βασιλιάδες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ