23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ράντονιτς: «Να παίζουμε σε όλο το ματς σαν Παναθηναϊκός»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα μετά την νίκη του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν, έχοντας κι ένα... παράπονο για το φινάλε της αναμέτρησης και την απόδοση των παικτών του, ενώ σχολίασε τόσο τον Γιώργο Παπαγιάννη όσο και τους νεαρούς Έλληνες αθλητές.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην άμυνα και στην επίθεση. Είχαμε ακρίβεια, εξυπνάδα, ενέργεια στην άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση για 30 λεπτά, αλλά αυτό που κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήταν σοβαρό. Δεν είναι αυτό το πρόσωπο, που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για τη στήριξη, αλλά δεν ήταν απόδοση αντίστοιχη του κλαμπ, που εκπροσωπούμε».

Για τον τρόπο άμυνας με την χρήση του Παπαγιάννη: «Σε δέκα παιχνίδια έχουμε παίξει με διάφορους τρόπους, το κοιτάζουμε ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για τα πάνω και κάτω του Παπαγιάννη στην απόδοσή του: «Αμυντικά έκανε κάποια καλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο και ακολούθησε το πλάνο μας, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ καλύτερος. Δεν είναι εύκολο για όσους επέστρεψαν από το Ευρωμπάσκετ να αποδώσουν τα αναμενόμενα, πόσο μάλλον για τον Γιώργο που είχε και τραυματισμό 2-3 μηνών νωρίτερα και μπήκε κατευθείαν να παίξει με την Εθνική».

Για τα ξεκινήματα στους αγώνες: «Κάποια ματς, όντως, δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά, αλλά στο ματς αυτό ήμασταν καλοί. Έτσι πρέπει να ξεκινάμε και στα επόμενα, γιατί είναι σημαντικός παράγοντας του παιχνιδιού».

Για την απόδοση μακριά από το ΟΑΚΑ: «Ξεκινήσαμε με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά κάναμε μετά πολύ άσχημα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό».

Για τον χρόνο συμμετοχής των νεαρών Ελλήνων: «Όπως είχα πει και στην έναρξη της χρονιάς, το σημαντικό για μένα στο τέλος είναι να είναι καλύτεροι σε σύγκριση με το ξεκίνημα».

Για τον Πονίτκα και το αν γίνεται πόλος δημιουργίας όπως ο Κάλινιτς πέρυσι στον Αστέρα: «Το να τους συγκρίνουμε δεν είναι το πιο εύστοχο, αλλά ελπίζω πως ο Πονίτκα θα μας δώσει πράγματα και σίγουρα σκοπεύω να πάρω στοιχεία σε αυτό τον τομέα, όπως έγινε και πέρυσι με τον Κάλινιτς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ