25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάντζαρης: «Η τύχη μας εξαρτάται από εμάς»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεκαθάρισε ότι η Εθνική Ελλάδας έχει ακόμα την τύχη στα χέρια της, καθώς με νίκη επί της Πολωνίας θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν θέλω να σχολιάσω τη δήλωση συμπαίκτη μου, δεν είναι η δουλειά μου. Είμαστε στεναχωρημένοι και αδικούμε τους εαυτούς μας. Το αποτέλεσμα τα δείχνει όλα. Παρ’ όλα αυτά η τύχη μας εξαρτάται από εμάς. Είναι στα χέρια μας για να προκριθούμε νικώντας στον τελικό».

Για το αν υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να νικάει η Εθνική: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που θέλει να χάσει η ομάδα. Κανείς δεν το θέλει, μπορεί να θέλει να παίζει παραπάνω αλλά όχι να χάσει η ομάδα του».

Για την αντίδραση μετά το 33’: «Θα συμφωνήσω, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Είχαμε λίγα καλά διαστήματα. Δεν γίνεται να κυνηγάμε το σκορ. Πρέπει να παίζουμε καλά».

Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αν χάσει η Ελλάδα θα πάει για παταγώδη αποτυχία όπως της Ντιζόν το 1999: «Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουμε άρδην την εικόνα μας. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα μας. Είναι κάθε παιχνίδι τελικός. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί εξαρτιόμαστε από εμάς. Ακόμα έχουμε ελπίδες, ένα ματς είναι ένας τελικός. Μπορούμε να συνεχίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ