22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Ο Μπέικον έρχεται για να λύσει τα χέρια του Ράντονιτς (pics+vids)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία πολύ δυνατή προσθήκη κυρίως για το θέμα του σκορ, με τον παίκτη που έκανε το ξεπέταγμά του στην περσινή Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Μονακό, τον Ντουέιν Μπέικον, να ντύνεται στα "πράσινα" για τα επόμενα δύο χρόνια. Το basketa.gr σκιαγραφεί τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο παρκέ και αναλύει τι αναμένεται να προσδώσει στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ

Αν μη τι άλλο η περσινή, παρθενική χρονιά της Μονακό στην Ευρωλίγκα στέφθηκε με επιτυχία. Η "σταχτοπούτα" της περασμένης σεζόν στη διοργάνωση, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και μία νίκη μακριά από το Final 4, με τον Ντουέιν Μπέικον να αποτελεί έναν εκ των βασικών πυλώνων στο παιχνίδι της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς. Τα νούμερα του 27χρονου φόργουορντ ήταν εξαιρετικά, με τον Αμερικανό παίκτη να δίνει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα με 14 πόντους κατά μέσο όρο.

ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 6μ75

Ο Μπέικον αποτελεί ένα σμολ φόργουορντ που διαθέτει στο παιχνίδι του και το μακρινό σουτ. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για την επίδοσή του πίσω από τη γραμμή των 6μ75 στην περσινή Ευρωλίγκα. Το ποσοστό ευστοχίας του άγγιξε το 42%, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει, ειδικά αν κρίνουμε και από την ανάγκη του Παναθηναϊκού για επιπλέον λύσεις στο σκοράρισμα.

 ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ο Μπέικον μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην Ευρώπη, είδε τους κόπους του να αποδίδουν καρπούς, κερδίζοντας την ευκαιρία να επιστρέψει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για λογαριασμό των Λος Άντζελες Λέικερς. Το πέρασμά του ωστόσο αποδείχθηκε ιδιαίτερα σύντομο, αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του NBA και βρέθηκε σε διαδικασία εύρεσης νέας μπασκετικής στέγης. Κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός...

ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς του τεχνικού του "τριφυλλιού" Ντέγιαν Ράντονιτς, η μεταγραφή τελικά προχώρησε λίγο μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα Βερολίνου και λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης των "πρασίνων" με την πρώην ομάδα του Μπέικον, τη Μονακό.

ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Παναθηναϊκός προσθέτει στο δυναμικό του έναν αθλητικό φόργουορντ με έφεση στο μακρινό σουτ. Αθλητικότητα και περιφερειακό σουτ αποτελούν πολύ βασικά στοιχεία για ένα σύγχρονο φόργουορντ. Η ικανότητά του μάλιστα στο σκοράρισμα αναμένεται να λύσει τα χέρια του Μαυροβούνιου προπονητή, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγικότητας στην Ευρωλίγκα.

Σίγουρα ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί μία ποιοτική μονάδα που αναμένεται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί πως θα δέσει με το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς... 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ