21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Bet: Η Μονακό ονειρεύεται, η Ζαλγκίρις δεν… βλέπεται και το Περιστέρι σκοράρει!

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας παρουσιάζει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον αλλά το ίδιο ισχύει για BCL και EuroCup.

Ελληνική ομάδα την Τρίτη (18/10) δεν αγωνίζεται όμως ξεχωρίσαμε δύο αναμετρήσεις στις οποίες οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν το... καθήκον τους. Στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τη Μονακό. Δεν πείθει το σύνολο του Όντεντ Κάτας και θα πάμε στο διπλό με τους Μονεγάσκους να ελπίζουν φέτος ότι θα φτάσουν ακόμα πιο μακριά από πέρσι όταν τους απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ.

Η άλλη αναμέτρηση που ξεχωρίσαμε είναι αυτή της Ζαλγκίρις με τη Βίρτους Μπολόνια. Οι Λιθουανοί διεκδικούν τον τίτλο της χειρότερης ομάδας της διοργάνωσης και οι Ιταλοί θα ψάξουν ένα μεγάλο διπλό. Είναι σε θέση να το βρουν και θα το ποντάρουμε.

Από εκεί και πέρα το Περιστέρι έχει πολύ δύσκολο έργο εντός έδρας με την Τενερίφη. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τον νικητή και τα χάντικαπ και θα προτιμήσουμε το Over 159,5, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει αποδείξει ότι σκοράρει πολύ.

Όσο για το ματς που ξεχωρίσαμε από το EuroCup, θα διεξαχθεί στη Γερμανία μεταξύ των Τάουερς Αμβούργου και της Τουρκ Τέλεκομ. Ελκυστική η απόδοση του διπλού και θα το στηρίξουμε.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μονακό   2   1,91

Μονό

Ζαλγκίρις - Βίρτους Μπολόνια   2  2,05

Μονό

Περιστέρι - Τενερίφη  Over 159,5   1,88

Μονό

Τάουερς Αμβούργου - Τουρκ Τέλεκομ 2   2,42



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ