27.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ευρωλίγκα: Κυρίαρχη Φενέρ, στα… σημεία Άλμπα-Βιλερμπάν, ήρωας Χάουαρντ για τη Μπασκόνια (vids)

Κυριαρχική εμφάνιση και νίκη για τη Φενέρμπαχτσε επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με Άλμπα Βερολίνου, Μπακόνια και Βιλερμπάν να παίρνουν στα... σημεία το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Παρτιζάν και Βαλένθια αντίστοιχα.

Τη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα πέτυχε η Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη. Η Φενέρ δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της οποίας επικράτησε με 86-71.

Σε μία αναμέτρηση που είχε τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια της, η τουρκική ομάδα πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό ροζ φύλλο αγώνα, με την Μακάμπι να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση. 

Μεγάλο ματς από Καλάθη-Γκούντουριτς για τους νικητές, ξεχώρισε ο Μπάλντουιν από τους ηττημένους. 

 

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του Φενέρ-Μακάμπι.

Η Άλμπα χρειάστηκε το επιπλέον πεντάλεπτο της παράτασης αλλά πέρασε από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο και επικράτησε με  80-74  και ζευγάρωσε τις νίκες της στην Ευρωλίγκα.

Σε ένα ματς για... γερά νεύρα, δεν αναδείχθηκε νικητής στην κανονική διάρκεια και η ομάδα του Βερολίνου απέδρασε από το Μιλάνο στην παράταση.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του Μιλάνο-Άλμπα.

Σε ένα συναρπαστικό ματς ανάμεσα σε Μπασκόνια και Παρτιζάν, η ομάδα της Βιτόρια "λύγισε" τους Σέρβους στην παράταση με το χορταστικό 103-96.

Ο Χάουαρντ με ένα απίθανο buzzer beater έστειλε το ματς στο επιπλέον πεντάλεπτο, όπου η ομάδα του "καθάρισε" την αναμέτρηση και έκανε το 2/2. Δεύτερη ήττα για την Παρτιζάν που έφτασε πολύ κοντά στην "απόδραση" από τη Βιτόρια.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του Μπασκόνια-Παρτιζάν.

Ακόμη μία αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ήταν εκείνη μεταξύ της Βαλένθια και της Βιλερμπάν.

Η γαλλική ομάδα, κατάφερε να περάσει από την Ισπανία με την ελάχιστη δυνατή τιμή της διαφοράς και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του Βαλένθια-Βιλερμπάν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ