29.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

NBA: Ξεχώρισαν Μπανκέρο και Γκίντεϊ (vids)

Οι Ορλάντο Μάτζικ κέρδισαν τους Μέμφις Γκρίζλις με 108-105 στο «Amway Center», με το νούμερο 1 του ντραφτ Πάολο Μπανκέρο να αγγίζει το double double με 17π. και εννέα ριμπάουντ.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ουέντελ Κάρτερ Τζ. με 18π., ο οποίος είχε και εφτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ «διπλός» με 14π. και δέκα ριμπάουντ, συν εφτά ασίστ, ήταν ο Φρανζ Βάγκνερ. Από τις «αρκούδες» ο Ντέσμοντ Μπέιν είχε 33π. και ο Τζα Μοράντ 23π., τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Τζος Γκίντεϊ με 16π., πέντε ριμπάουντ και εννέα ασίστ ηγήθηκε στη νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 115-99 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς μες στη «Little Caesars Arena». Ο Κίλιαν Χέις με 20π. και εφτά ασίστ και ο Σαντίκ Μπέι με 19π., τέσσερα ριμπάουντ κι άλλες τόσες ασίστ ξεχώρισαν για τα «πιστόνια».

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρατάχθηκαν με μόλις εννέα παίκτες στο «United Center» και μοιραία γνώρισαν την ήττα με 127-104 από τους Σικάγο Μπουλς. Εκτός έμειναν, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον Τζόρνταν Νουόρα να τελειώνει με 25π. και πέντε ριμπάουντ. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε 2π. και τέσσερα ριμπάουντ σε 4.44’ για τους «ταύρους», ενώ με 22π. με πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ τελείωσε ο Πάτρικ Ουίλιαμς και με 17π. και έντεκα ριμπάουντ ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

Στο «Chase Center» οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς διέλυσαν με 131-98 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με έξι παίκτες τους να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίοι όλων οι Τζαμάικαλ Γκριν με 20π. και οκτώ ριμπάουντ και Μόουζες Μούντι με επίσης 20π. Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Άνριου Ουίγκινς, Τζόρνταν Πουλ, Αντρέ Ιγκουοντάλα και φυσικά ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν αγωνίστηκαν. Ο Γιουσούφ Νούρκιτς με 16π. και τέσσερα ριμπάουντ και ο Σίντον Σαρπ με 17π. πάλεψαν για τους φιλοξενούμενους.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς πέρασαν από τη «Vivint Arena», 111-104 τους Γιούτα Τζαζ, χάρη στους 24π. του Ντέβιν Βάλελ και τους 22π. και τα πέντε ριμπάουντ του Κέλντον Τζόνσον. Ο «διπλός» Λάουρι Μαρκάνεν με 18π. και δέκα ριμπάουντ ηγήθηκε των «μορμόνων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ