21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η Νίκη Αμαρουσίου ένιωσε στην έδρα του Φ.Ο. Βροντάδου τι σημαίνει φιλοξενία

Τον ακριβή όρο «φιλοξενούμενος» βίωσαν οι άνθρωποι της Νίκης Αμαρουσίου, στον εκτός έδρας αγώνα με το Φ.Ο. Βροντάδου στη Χίο, για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν εξαιρετικοί οικοδεσπότες, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό και προακλώντας τη δημόσια εκδήλωση ικανοποίησης της Νίκης. 

Οπως ενημέρωσε μέσωτης επίσημης ιστοσελίδας της, «Η διοίκηση του Φ.Ο. Βροντάδου προχώρησε σε μια ιδιαίτερη και πολύ όμορφη κίνηση το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2022-23.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Νίκη Αμαρουσίου στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου, ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Πολύδωρος Στείρος πρόσφερε στον πρόεδρο του σωματείου μας, Αντώνη Τσέκενη δυο ιδιαίτερες εκδόσεις.

– «Χιώτες στην Κωνσταντινούπολη»: Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ανώνυμους και επώνυμους Χιώτες που έζησαν στην Πόλη, συμβάλλοντας με την παρουσία τους στην εδραίωση της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

– «Ο Καθεδρικός Ναός Αγίου Γεωργίου Βροντάδου-Χίου»: Πρόκειται για την ιστορία του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου που είναι επίσης προστάτης του σωματείου Φ.Ο. Βροντάδου.

Η παραπάνω κίνηση επιβεβαιώνει πως το ζητούμενο στον αθλητισμό είναι η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός. Ιδιαίτερα, μάλιστα ανάμεσα σε δύο σωματεία που πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες και κινούνται σταθερά με την ίδια φιλοσοφία, σε πείσμα των καιρών.

«Ναι μεν η Νίκη Αμαρουσίου ήταν αντίπαλός μας στο ματς όμως έχουμε την ίδια φιλοσοφία ως σωματεία. Παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό και τις ίδιες αξίες που δεν περιορίζονται στα αθλητικά όρια και ξεπερνούν τις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Προφανώς, μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, προτάσεις και ιδέες όσον αφορά το πολιτισμικό κομμάτι. Με τον Αντώνη Τσέκενη είμαστε στην ίδια σελίδα. Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικές αξίες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε» εξήγησε στο nikiamarousiou.gr ο κος. Στείρος.

Παράλληλα, η Νίκη Αμαρουσίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Φ.Ο. Βροντάδου για τη φιλοξενία των ανθρώπων του προς την ομάδα μας κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Χίο και περιμένουμε να τους την ανταποδώσουμε στην Αθήνα και στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο κλειστό της Κοκκινιάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ