24.2 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Κάθε αρχή και… εύκολη

Είναι τόσο νωρίς ακόμα και είναι τόσο μακρύς ο μαραθώνιος της Ευρωλίγκας που αρχίζει σήμερα, ώστε κάθε προσέγγιση αγώνων κρύβει ρίσκα. Από την άλλη πλευρά, στα νωρίς συνήθως βρίσκεις μερικές ευκαιριούλες που όσο περνάει ο καιρός θα χάνονται αφού τα διαβάσματα θα είναι καλύτερα.

Η επιλογή μας για σήμερα θα είναι δύο γηπεδούχοι, όχι απαραίτητα για να νικήσουν αλλά τουλάχιστον για να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση. Αν τα καταφέρουν, διπλασιάζουμε παρά... ελάχιστο τα λεφτά μας.

Στο ΟΑΚΑ η Ρεάλ και πιο γεμάτη είναι από τον Παναθηναϊκό, και περισότερα παιχνίδια έχει στα χέρια και τα πόδια της, αλλά και πολύ περισσότερες απουσίες από τον Παναθηναϊκό. Το ΟΑΚΑ έτσι κι αλλιώς είναι... αλλιώς, ο Παναθηναϊκός θέλει να πατήσει στα πόδια του με κάτι δυνατό, θα του δώσουμε ένα σημαντικό αβάντζο που μας δίνει μια σημαντική απόδοση.

Στο Μόναχο η Φενερμπαχτσέ δίνεται φαοβρί, όχι τόσο μεγάλο όσο η Ρεάλ, απέναντι στη Μπάγερν. Η Φενέρ ακόμα μοντάρεται και δεν είναι σε φουλ φόρμα, η Μπάγερν είναι πολύ πιο έτοιμη και λειτουργική στην παρούσα φάση. Δεν θα είναι εύκολη λεία οι Βαυαροί.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ (παρολί)

Παναθηναϊκός (11,5) - Ρεάλ 1 (1,50)

Μπάγερν (9,3) - Φενερμπαχτσέ 1 (1,33)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 1,995



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ