26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοκόσκοφ στο basketa.gr: “Ο Ντράγκιτς έχει τον τρόπο να μας καθοδηγεί” (vid)

Φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Φινλανδίας, αλλά και προβληματισμένος από τις λίγες ώρες ξεκούρασης που θα έχει η ομάδα του πριν το ντέρμπι με τη Ελλάδα, παρουσιάστηκε στην κάμερα του Basketa.gr ο Σέρβος τεχνικός των Σλοβένων Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον ηγέτη της ομάδας του, Γκόραν Ντράγκιτς.

Αναλυτικά είπε: 

Για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης

"Η ομαδική δουλειά από όλους τους παίκτες μας που μας βοήθησαν με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας. Αλλος μας έδωσε πόντους, άλλος ενέργεια, άλλος βοήθεια στην άμυνα. Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και είχαμε έντονη την επιθυμία της νίκης πιστεύοντας σε αυτήν και χαίρομαι γιατί ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε και καλό μπάσκετ"

Για το ματς με την Ελλάδα:

"Είναι δύσκολη η κατάσταση καθώς παίζουμε σε στυλ NBA με back to back παιχνίδια με λιγότερη ξεκούραση. Απλά θα χρειαστούμε ακόμα περισσότερη βοήθεια από τον πάγκο".

Για τον ηγέτη της ομάδας του, τον Γκόραν Ντράγκιτς:

"Είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ γκάρντ στον κόσμο, παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι ο αληθινός ηγέτης και ο αρχηγός αυτής της ομάδας. Ξέρει πως να μας καθοδηγεί και μας βοηθάει, όχι μόνο πετυχαίνοντας πόντους και σκοράροντας πολύ αλλά και με πολλούς ακόμα άλλους τρόπους μέσα στο παιχνίδι".

Δείτε τις δηλώσεις του και σε βίντεο:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ