22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: «Δείξαμε χαρακτήρα αλλά θέλουμε βελτίωση»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο κορυφαίος της Ελλάδας στην ήττα από τη Γαλλία με 95-87.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του κι ανέλυσε τα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όπως είπα και την Πέμπτη αν έχεις διάρκεια έχεις πιθανότητες. Στο μεγαλύτερο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το ξεκίνημα του αγώνα: «Στις πρώτες τρεις άμυνες μπήκαμε καλά, αλλά τους αφήσαμε και βρήκαν ρυθμό. Έχουν πολύ ταλέντο. Θέλανε να αντιδράσουν μετά την ήττα από τη Φινλανδία. Πρέπει να βελτιώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε γιατί θέλουμε το παιχνίδι πάρα πάρα πολύ».

Για το σχήμα του δευτέρου ημιχρόνου: «Ήταν σχήμα ανάγκης. Ήθελε ο κόουτς να πιέσουμε. Θέλαμε άμυνες και καλάθια, αντιδράσαμε, αλλά η διαφορά ήταν είκοσι πόντοι και δεν γυρνούσε εύκολα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά δεν έφτανε».

Για την κάλυψη της διαφοράς και τι σημαίνει αυτό: «Η αλήθεια είναι ότι ξέχωρα από την ήττα δείξαμε χαρακτήρα. Συσπειρωθήκαμε και αντιδράσαμε και βγάλαμε κάποια στοιχεία. Αυτά δεν φτάνουν. Αν σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι και να πάμε μέχρι τέλους, θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Δεν πρέπει να τρώμε εύκολα καλάθια, να παίζουμε καλύτερη άμυνα στο πικ εν ρολ, να βγάζουμε αιφνιδιασμούς. Πρέπει όπως όλες οι ομάδες να βελτιώσουμε πράγματα. Η Γαλλία είχε καλούς γκαρντ και ψηλούς. Πρέπει να είσαι σαράντα λεπτά συγκεντρωμένος».

Για το παιχνίδι με τη Σλοβενία: «Είναι εξίσου δύσκολο παιχνίδι που θέλουμε ακόμα περισσότερο τη νίκη. Είναι καλή ομάδα κι έχει παίκτες κλειδιά όπως ο Ντράγκιτς. Δεν αλλάζει τίποτα από αυτά που είπα. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Σ’ έναν τέτοιο θεσμό πρέπει να βελτιώνεσαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Δείξαμε κάποια σημάδια που δεν τα είχαμε δείξει. Μακάρι να είμαστε καλύτεροι και να καταφέρουμε να κερδίσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ