32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με αυξημένες φιλοδοξίες στη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός(pics)

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η media day του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα μπει στη νέα σεζόν με τεράστιες αλλαγές στο ρόστερ του και μεγαλύτερους στόχους σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, όπου βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις της Ευρωλίγκας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το αγωνιστικό πνεύμα που θα έχουν οι πράσινοι τη νέα σεζόν, τον τωρινό βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την πιθανή μονομαχία με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια του σούπερ καπ που έρχεται σε μια εβδομάδα.

«Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε. Αύριο θα έχουμε επιτέλους όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Την περασμένη εβδομάδα ο Παπαγιάννης έκανε κάποιες προπονήσεις μαζί μας. Πάμε βήμα-βήμα για να δούμε που βρισκόμαστε.

Είμαστε μια καινούρια ομάδα, οι Πονίτκα και Γκριγκόνις θα είναι μαζί μας αύριο για πρώτη φορά. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται και πρέπει να έχουμε υπομονή στο πλάνο μας. Θα δώσουμε ότι έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να πούμε πολλά, ειδικά για την Ευρωλίγκα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν.

Οι περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Συγκεντρωνόμαστε το πως θα είμαστε όλοι μαζί στο παρκέ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στην προπόνηση και στο τουρνουά».

Σε δηλώσεις προέβη και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος της ομάδας είναι να πάρει την πρόκριση για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

«Θέλουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα από πέρσι και πρόπερσι στην Ευρωλίγκα είναι δεδομένο αυτό. Έχουμε το υλικό και να μπούμε στην οκτάδα είναι ένας στόχος. Για το χρονικό διάστημα που είχαμε στην προετοιμασία πιστεύω θα είμαστε στο 100% στα παιχνίδια του σούπερ καπ. Ωστόσο χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να βρει τους αυτοματισμούς της η ομάδα και μακάρι να είμαστε υγιείς και για την Ευρωλίγκα».

Φωτογραφικό υλικό από τη media day του Παναθηναϊκού:

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ