19.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Ντου» σε Καλάθη και Γιάννης… μεταφράζει «Λάρι» (vid)

Ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου, ήταν κατηγορηματικός για το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, λέγοντας ότι όλοι οι παίκτες μεταξύ τους νιώθουν αδέλφια. Το παρασκήνιο της σημερινής επίσημης φωτογράφησης της ομάδας, το επιβεβαίωσε και με το παραπάνω.

Οι παίκτες... άλλαξαν τον σχεδιασμό ζητώντας από τους φωτογράφους και πλάνα εκτός προγράμματος, ήθελαν να είναι πολλοί μαζί και δε δίστασαν να το κάνουν... ροντέο μπροστά στα φλας βάζοντας στη μέση τον Νικ Καλάθη και κάνοντας ομαδική... επίθεση.

Λίγο αργότερα και λίγο παραπέρα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης... καμάρωνε για την ομορφιά του, αλλά το έχασε λίγο στα αγγλικά και χρειάστηκε παρέμβαση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν δίπλα μετέφρασε... αγγλικά στα αγγλικά για να βγει νόημα. Περνάνε καλά τα παιδιά και δεν το κρύβουν.

O @Giannis_An34 ανέλαβε να μεταφράσει από αγγλικά σε αγγλικά για χάρη του @gianlary5! @Giannis_An34 translates english to... english for Larry! And all this thanks to @nmonroe photos! ??? #Eurobasket @EuroBasket #BringTheNoise #HellasBasketball ??? pic.twitter.com/T0vGpkv3X0

— Hellenic Basketball (@HellenicBF) September 1, 2022



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ