19.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

ΕΟΚ και Ostracon Ltd. ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Ostracon Ltd. ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη στήριξη της Εθνικής Ομάδας στην πορεία της στο Eurobasket.

Η διοίκηση της ΕΟΚ θέλοντας να υποστηρίξει την «επίσημη αγαπημένη» των Ελλήνων σε όλα τα επίπεδα προχωράει σε μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά στον τομέα του εξοπλισμού φυσικοθεραπευτικών αναγκών. Δίνοντας μεγάλη βάση στην σωστή αποθεραπεία και αποκατάσταση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας και βοηθώντας το έργο του team των φυσικοθεραπευτών της, η συνεργασία με την Ostracon είναι δεδομένο ότι μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει.

Η Ostracon Ltd. αποτελεί τον επίσημο υποστηρικτή της Εθνικής Ομάδας στον εξοπλισμό φυσιοθεραπευτικών αναγκών.

Η Ostracon Ltd. δραστηριοποιείται, από το 2006, στον χώρο της αντιπροσώπευσης οίκων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τους τομείς της αποκατάστασης (φυσικοθεραπεία, φυσική ιατρική, ορθοπεδική) και άσκησης. Η εταιρεία στελεχώνεται από προσωπικό υψηλής κατάρτισης στην εμβιομηχανική και τη βιοϊατρική τεχνολογία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιστημονική υποστήριξη των πελατών της. Παράλληλα, τηρεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 & ISO13485 πιστοποιημένο από την TUV Nord. Οι δραστηριότητες της Ostracon εκτείνονται και πέραν της Ελλάδας σε χώρες όπως η Κύπρος, η Βόρεια Μακεδονία, η Αλβανία κ.α



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ