27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουίλσον στο basketa.gr: «Η ύστατη προσπάθεια στην τελευταία κατοχή…» (vid)

Ο Τζαμάρ Ουίλσον ήταν αυτός που έδωσε την χαριστική βολή στην Γαλλία και υπέγραψε τον θρίαμβο της Φινλανδίας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Μετά την σπουδαία νίκη, ο γκαρντ των γηπεδούχων μίλησε στο basketa.gr για το τρομερό αυτό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη με την Γαλλία: «Ήταν μια σημαντική νίκη για μας, παλέψαμε στην άμυνα και μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε, παρά το γεγονός ότι δεν ευστοχήσαμε στα σουτ που βάζουμε συνήθως. Τους εκνευρίσαμε μέσω της άμυνας».

Για το πως ένιωσε όταν ευστόχησε: «Μετά το buzzer beater ένιωσα τρομερά, είχα μερικά απίστευτα καρφώματα από τον Λάουρι, μερικά μεγάλα σουτ από . Όλοι συνεισέφεραν και έτυχε να βάλω εγώ το τελευταίο καλάθι. Αν δεν υπήρχε η ύστατη προσπάθεια στην τελευταία κατοχή δεν θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι».

Για την στήριξη των Φινλανδών: «Μας έδωσαν τρομερή ενέργεια. Μπορεί να μην ήμασταν εύστοχοι, αλλά ήρθαν, μας υποστήριξαν και πίστεψαν, δίνοντας την έξτρα ενέργεια να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για την συνέχεια: «Θα μείνουμε για είκοσι λεπτά σε αυτό το ματς και μετά πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Σλοβενία, που είναι μια επίσης σκληρή ομάδα».

Οι δηλώσεις του και σε βίντεο:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ