9.7 C
Athens
Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου, 2026

Σανς: Ανατροπή με Έιτον, μένει Φοίνιξ (vids)

Ο Ντιάντρε Έιτον ήταν στην… πόρτα της εξόδου από το Φοίνιξ, αλλά τελικά θα παραμείνει στους Σανς με νέο τετραετές συμβόλαιο.

Οι Ιντιάνα Πέισερς του έκαναν προσφορά αντί 133 εκατ. δολαρίων, την οποία αποφάσισαν να ματσάρουν οι «ήλιοι». Ο 23χρονος σέντερ δεν μπορεί να ανταλλαχθεί έως τις 15 Ιανουαρίου ούτε μπορεί να πάει στην Ιντιανάπολις για τη σεζόν 2022-2023. Επίσης, έχει το δικαίωμα να ασκήσει βέτο σε ενδεχόμενη ανταλλαγή του κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του συμβολαίου του.

Oι σχέσεις του Μπαχαμέζου με τους Φοίνιξ Σανς χάλασαν όταν ολοκληρώθηκε το ρούκι συμβόλαιό του, αλλά δεν του το ανανέωσαν με νέο μαξ συμβόλαιο, όπως ήθελε εκείνος, αντί 172,5 εκατ. δολαρίων για πέντε χρόνια. Το πρώην νούμερο 1 του ντραφτ του ΝΒΑ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Ιντιάνα Πέισερς, αλλά και των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τορόντο Ράπτορς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Σάρλοτ Χόρνετς και Ατλάντα Χοκς. Τελικά, όμως, θα παραμείνει στην Αριζόνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ