32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Προκριματικά Παγκοσμίου: Ο Σάιθ είπε «όχι», η Ισπανία πήρε το θρίλερ (vids)

Στη Ρίγα έπεσε η αυλαία της πρώτης φάσης των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 με την Ισπανία να επικρατεί της Ουκρανία έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι με 77-76. Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα στο πλαίσιο του 7ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης, η Ισπανία πέρασε ως πρώτη με 5-1, μπροστά από τη Γεωργία (4-2) και την Ουκρανία (3-3) ενώ η Βόρεια Μακεδονία έμεινε στο 0-6 και εκτός συνέχειας.

 


Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε όλη τη διάρκεια του χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να μπορεί να ξεφύγει, κάτι που φανερώνει και το γεγονός ότι η μεγαλύτερη διαφορά που δημιουργήθηκε ήταν εκείνη των οχτώ πόντων για την Ουκρανία. Έτσι η νίκη κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Φερνάντεζ έδωσε προβάδισμα με 76-74 στην Ισπανία και ο Σάνον ισοφάρισε στο 76-76. Μία βολή του Λόπεζ-Αροστέγκι στα 10''χάρισε τη νίκη στους Ίβηρες που χρειάστηκαν όμως ένα μεγάλο μπλοκ του Σεμπάστιαν Σάιζ στον Μπομπρόφ δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος!

 

 


Για τους νικητές ο Μίχαλιουκ είχε 15 πόντους αλλά με 1/10 τρίποντα, 13 με οχτώ ριμπάουντ ο Πούστοβι και 10 πόντους ο Τκατσένκο. Από την άλλη πλευρά ο Φερνάντεζ είχε 14 και ο Λόπεζ-Αροστέγκι 11 πόντους ενώ ο Κίνο Κολόμ είχε οχτώ πόντους και τέσσερις ασίστ σε 18:35.

 

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ