20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Στην Αθήνα ο Ράντονιτς, στην τελική ευθεία οι επαφές

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ντέγιαν Ράντονιτς για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής του ηγεσίας, την ώρα που ακόμα έχει αφήσει αναπάντητη την πρόταση που του έχει κάνει ο Ερυθρός Αστέρας για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναμενόταν σήμερα στην Αθήνα, με τις επαφές του με τους "πράσινους" να βρίσκονται στην τελική ευθεία. Όπως είχε δηλώσει ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, ο Ντέγιαν Ράνοτνιτς έχει στα χέρια του πρόταση για να ανανεώσει με την σερβική ομάδα, περιμένοντας απάντηση.

Ο Ράντονιτς που κρατάει στα χέρια του το μέλλον του με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς από εκείνον εξαρτάται αν θα δεχθεί ή όχι την πρόταση της ομάδας, έχει ενεργή την προοπτική του Παναθηναϊκού προκειμένου να μετακομίσει στην Αθήνα, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Μαζί με τον Ράντονιτς, στην Αθήνα βρίσκεται και ο μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς, εν όψει της αυριανής παρουσίασης του Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι, που θα αναλάβει χρέη προπονητή. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ