22 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΕΟΚ αντιδρά έντονα στην επιμονή του ΕΣΑΚΕ για παράταση

«Θα γίνει ό,τι λέει ο νόμος, εμάς μας κάλεσαν να υπογράψουμε ως εγγυητές και τώρα μας λένε να παρανομήσουμε, δε γίνεται αυτό», είχε πει σε κάθε τόνο ο Βαγγέλης Λιόλιος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου της περασμένη Τρίτης, αναφερόμενος στο θέμα της αδειοδότησης των ΚΑΕ από τον ΕΣΑΚΕ.

«Ισχύει η παράταση που ψηφίσαμε μέχρι 30 Ιουνίου και οι ομάδες έχουν περιθώριο να συμπληρώσουν», επιμένει ο ΕΣΑΚΕ και το κάνει με... πείσμα όπως φάνηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ.  Κάπου εκεί, αρχίζει η μάχη. Ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ρώτησε με σαφήνεια αν επιμένει ο ΕΣΑΚΕ στη διαδικασία και στην παράταση την οποία η ΕΟΚ έχει χαρακτηρίσει παράνομη. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, απάντησε ότι «ναι γιατί ο ΕΣΑΚΕ είναι ο μοναδικός υπεύθυνος και κανείς άλλος».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΕΟΚ συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του δικού της Δ.Σ. για αύριο (Σάββατο) το πρωί, προκειμένου να ενημερώσει για τις εξελίξεις και να αποφασίσει τη στάση που θα τηρήσει. Είναι φανερό ότι δεν συναινεί σε αυτό που θεωρεί παράνομο και εκτός αυτών που είχε κληθεί να υπογράψει ως θεσμικός φορέας του αθλήματος και ότι δεν πρόκειται να τα δεχτεί. Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ