22.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕΚ: Εισαγγελέας και αινιγματική τοποθέτηση στην τελική ευθεία

Η ΑΕΚ παραμένει στα... χαρακώματα με την υπόθεση της αδειοδότησης για συμμετοχή στην επόμενη Basket League και συνεχίζει την επιθετική της στάση των τελευταίων ημερών.

Κατ' αρχάς, η ΑΕΚ παραμένει χωρίς αδειοδότηση από τον ΕΣΑΚΕ, όπως πλέον είναι σαφές και όχι σαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης που υπήρξε από κάποιους η παρανόηση ότι πήρε, αφού αυτό ξεκαθάρισε την επόμενη μέρα, όταν και δόθηκαν άδεις σε οκτώ ΚΑΕ.

Δόθηκε όμως και η παράταση μέχρι το τέλος του μήνα από τον ΕΣΑΚΕ με την ΑΕΚ να διαβεβαιώνει σε κάθε τόνο ότι κάποιες λεπτομέρειες που απομένουν, θα λυθούν άμεσα και θα πάρει άδεια.

Σήμερα, υπήρξε νέα εξέλιξη, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο να λέει ότι δεν υπάρχει νόμιμη παράταση, απόψε λήγει η προθεσμία για τις 4 ΚΑΕ που δεν έχουν άδεια να προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο του ΕΣΑΚΕ και ότι αν δεν δικαιωθούν εκεί, μετά να διεκδικήσουν wild card.

Η ΑΕΚ προφανώς και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Αφού το πρωί πήγε στην Εισαγγελία και κατέθεσε στοιχεία για τος σοβαρές καταγγελίες που είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες, διευκρινίζοντας μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση ότι στον φάκελλο δεν περιλαμβάνεται το όνομα του γ.γ. του ΕΣΑΚΕ και μέλους της επιτροπής αδειοδοτήσεων Γιώργου Πανταζόπουλου, στη συνέχεια έβγαλε και μία... δωρική ανακοίνωση που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει κατά το δοκούν. «Κανένα νταραβέρι με κανέναν. Συνεχίζουμε στο δρόμο της νομιμότητας» ανέφερε και αναμένονται πλέον οι εξελίξεις.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ