21.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Διαφωνούν Γιασικεβίτσιους και Μίροτιτς (vids)

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έχασε στους τελικούς με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν κι είχε το πλεονέκτημα έδρας.

Παρά την απώλεια του τροπαίου ο προπονητής των Καταλανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έδωσε θετικό πρόσημο στη σεζόν. «Ίσως δεν καταφέραμε να την ολοκληρώσουμε όπως θα θέλαμε, αλλά ένας σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα πρέπει να μάχεται για τίτλους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκολα Μίροτιτς, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί πως η αγωνιστική περίοδος 2021-2022 ήταν καλή για τους «μπλαουγκράνα». Ίσα ίσα, τη χαρακτήρισε αποτυχημένη: «Όχι, δεν είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η σεζόν. Είμαστε πληγωμένοι. Αυτή ομάδα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα, είναι προφανές ότι οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν καλύτεροι και το έδειξαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ήταν καλύτεροι στο κομμάτι της δύναμης, στο ριμπάουντ, ένιωθαν πιο άνετα από εμάς. Ήταν πολύ ανώτεροι. Δεν συμφωνώ ότι δεν έχουμε δείξει χαρακτήρα. Εμείς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητούν. Με τα λάθη μας φυσικά, διότι είμαστε άνθρωποι, όμως προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας. Έπρεπε να πάρουμε τίτλους. Τους τελευταίους μήνες για κάποιον λόγο, η ομάδα έπεσε κι ενώ έπρεπε να φουλάρουμε δεν το κάναμε. Η σεζόν είναι αποτυχημένη. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και πρέπει να κερδίζουμε τίτλους. Πρέπει να κερδίζουμε τίτλους, δεν είναι αρκετό να κερδίζουμε μόνο έναν ή να βρισκόμαστε στους τελικούς».

Η ομάδα έκλεισε τη σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο Ισπανίας. Στην Ευρωλίγκα τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, έπαιξε στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου, αλλά έμεινε στην τρίτη θέση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ