26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ίκαρος Καλλιθέας : «Συνέλθετε γιατί αντί να προσφέρετε ζημιώνετε το άθλημα» (pic)

Ακόμη μια αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας, αναφερόμενος στο γνωστό πλέον θέμα με το τελευταίο καλάθι στο παιχνίδι με τον ΑΟ Δάφνης, και την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ.

Η ομάδα της Καλλιθέας αναφέρει ότι ο σύλλογος κινδυνεύει να ζημιωθεί με ποσό που αγγίζει τις 100 χιλιάδες €, τονίζοντας ότι τα χρήματα θε επενδυόταν στο Ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά :

"Αξιότιμοι κύριοι Νίκο Νικολόπουλε (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ), Δημήτρη Μπήτη (μέλος της ΚΕΔ) και Άγγελε Τάσκο (Γενικός Γραμματέας ΕΣΚΑ) θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ήρθατε σε αυτά τα αξιώματα με στόχο να βοηθήσετε τους συλλόγους, όμως όπως φαίνεται μόνο αυτό δεν κάνετε.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας που αποτελεί ένα κόσμημα για τον Ελληνικό αθλητισμό μετά από όλη αυτή την ιστορία που τον μπλέξατε μην εκτελώντας σωστά το καθήκον σας κινδυνεύει να ζημιωθεί με ένα ποσό που αγγίζει τα 100 χιλιάδες ευρώ Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτό, και το χειρότερο είναι ότι αυτά είναι λεφτά που τα στερείτε από το Ελληνικό μπάσκετ γιατί εκεί θα επενδύονταν. Συνέλθετε γιατί αντί να προσφέρετε ζημιώνεται το άθλημα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ