20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Λογικό φαβορί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για την Τρίτη (14/6).

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζαμε τι συνέβη στον πέμπτο τελικό του ΝΒΑ ανάμεσα στους Ουόριορς και τους Σέλτικς κι αν επιβεβαιώθηκε το Under που προτείναμε. Ωστόσο νωρίτερα δεν μας είχαν δικαιώσει η Εφές και η Φενέρ στην Τουρκία και η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στην Ισπανία.

Σήμερα (14/6) θα στραφούμε ξανά στην Basket League και στον «αιώνιο» τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι αναζητούν την ισοφάριση και οι φιλοξενούμενοι το 2-0 που θα τελειώσει επί της ουσίας την υπόθεση του τίτλου. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο αν και ακλόνητο φαβορί είναι οι Πειραιώτες. Θα ποντάρουμε το Under 154,5.

Από εκεί και πέρα θα εμπιστευτούμε την Μπάγερν Μονάχου θεωρώντας ότι θα ισοφαρίσει και σχετικά άνετα την Άλμπα στους γερμανικούς τελικούς, επιλέγοντας τον άσο με διαφορά τουλάχιστον πέντε πόντων.

Η τριάδα μας θα κλείσει με το Under στον τέταρτο τελικό της ιταλικής λίγκας μεταξύ της Αρμάνι Μιλάνο και της Βίρτους Μπολόνια, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-1 και να ψάχνουν ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Under 154,5    1,90

Μονό

Μπάγερν (-5,5) - Άλμπα  1    1,87

Μονό

Αρμάνι Μιλάνο - Βίρτους Μπολόνια   Under 155,5  1,87



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ