25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Οι τελικοί είναι κλασικά Under λόγω της σημασίας τους

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για τη Δευτέρα (13/6).

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η άσχημη μέρα κι αυτή ήταν η χθεσινή (12/6), καθώς δεν επιβεβαιώθηκε μετά από πάρα πολύ καιρό, καμία από τις δύο προτάσεις μας.

Σήμερα (13/6) θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και θα ασχοληθούμε με τρία πολύ μεγάλα ματς. Στο ΝΒΑ η σειρά μεταφέρθηκε ξανά στη δυτική όχθη και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς. Οι τελευταίοι έχουν κερδίσει σε όλες τις περιπτώσεις φέτος μετά από ήττα τους, ωστόσο δεν θα πάμε στο διπλό. Θα προτιμήσουμε το Under 212,5.

Από εκεί και πέρα στον πρώτο τελικό της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, θεωρούμε υπερβολικό φαβορί τους γηπεδούχους. Όμως κι εδώ δεν θα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους αλλά θα στηρίξουμε το Under 156,5 περιμένοντας «σφιχτές» άμυνες.

Τέλος στον τέταρτο τελικό της τουρκικής λίγκας μεταξύ της Εφές και της Φενέρμπαχτσε, θα πάμε εκ νέου στο Under. Δεν μας έχει δικαιώσει ήδη δύο φορές, όμως το όριο των 166,5 πόντων είναι άκρως προκλητικό κι αξίζει δίχως αμφιβολία η κόντρα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Μπόστον Σέλτικς   Under 212,5    1,88

Μονό

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης Under 156,5   1,91

Μονό

Εφές - Φενέρμπαχτσε Under 166,5   1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ