20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Τετράδα «φωτιά» από Ευρώπη και ΝΒΑ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για την Παρασκευή (10/6).

Το under στο δεύτερο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος δεν επαληθεύτηκε με το σκορ να πηγαίνει πιο ψηλά απ' ό,τι περιμέναμε. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στα ταμεία.

Στο ΝΒΑ οι Σέλτικς υποδέχονται τους Ουόριορς και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο 3-1 και να «αγκαλιάσουν» τον τίτλο. Είναι το φαβορί αλλά δεν θα πάμε σε σημείο και θα ποντάρουμε το under 213,5 πιστεύοντας ότι θα σφίξουν οι άμυνες.

Μόνο στην Ισπανία υπάρχει ακόμα δράση για τα ημιτελικά και η Μπανταλόνα θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Οι «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο χρόνο και να μπουν στη διαδικασία ενός πέμπτου αγώνα. Θα ποντάρουμε στο διπλό με χάντικαπ 5,5 πόντων.

Το... ταξίδι συνεχίζεται στην Ιταλία, εκεί όπου η Βίρτους Μπολόνια θα κοντραριστεί με την Αρμάνι Μιλάνο, στο δεύτερο τελικό, με τους Λομβαρδούς να έχουν ήδη κάνει μπρέικ. Περιμένουμε αντίδραση και θα πάμε στον άσο με διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων πόντων.

Τέλος στον πρώτο τελικό της Μπουντεσλίγκα η Άλμπα Βερολίνου θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου. Εδώ θα κυνηγήσουμε τη μίνι έκπληξη και θα στηρίξουμε το διπλό, με τους Βαυαρούς να έχουν ζοριστεί πολύ κόντρα στη Βόννη αλλά να διαθέτουν την ποιότητα για να κερδίσουν στην πρωτεύουσα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Μπόστον Σέλτικς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Under 213,5    1,90

Μονό

Μπανταλόνα - Μπαρτσελόνα (-5,5)   2     1,85

Μονό

Βίρτους Μπολόνια (-3,5) - Αρμάνι Μιλάνο    1     1,90

Μονό

Άλμπα Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου   2     2,52



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ