25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Ο «τελικός» του ΟΑΚΑ, αυτός του ΝΒΑ και η Μπάρτσα

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για την Τετάρτη (8/6).

Εύκολη επιβεβαίωση της πρότασής μας και την Τρίτη (7/6), με τη Ρεάλ Μαδρίτης να περνάει νικηφόρα από την έδρα της Μπασκόνια και να τσεκάρει το εισιτήριό τους για τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον σήμερα (8/6) είναι τεράστιο στην Basket League, στο ΝΒΑ αλλά και στη Liga Endesa. Εμείς θα κινηθούμε και στα τρία αυτά μέτωπα.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός και η Λάρισα θα λύσουν οριστικά και αμετάκλητα τις διαφορές τους. Η πρώτη μας σκέψη ήταν το διπλό με πλεονέκτημα 14,5 πόντων, ωστόσο λόγω των ιδιαιτεροτήτων ενός τελευταίου αγώνα σε ημιτελική σειρά, θα το αποφύγουμε. Περιμένουμε πιο «σφιχτές» άμυνες και θα πάμε στο Under 160,5.

Όσο για τον τρίτο τελικό του ΝΒΑ μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, θα ποντάρουμε ξανά το Under που μας δικαίωσε πανηγυρικά και στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Το όριο σε αυτήν την περίπτωση είναι οι 213,5 πόντοι και δύσκολα θα πάει το σκορ ψηλά.

Τέλος θα τριτώσουν τα... Under, καθώς το ίδιο σημείο είναι η επιλογή μας και στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της ισπανικής λίγκας, ανάμεσα στην Μπανταλόνα και την Μπαρτσελόνα. Η τελευταία αν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως, οφείλει να βελτιώσει την άμυνά της. Είναι σε θέση να το κάνει και θα στηρίξουμε το Under 159,5.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός - Λάρισα Under 160,5     1,90

Μονό

Μπόστον Σέλτικς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς  Under 213,5   1,90

Μονό

Μπανταλόνα - Μπαρτσελόνα  Under 159,5   1,90

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ