23.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Η Λάρισα δεν φοβάται πια τον Παναθηναϊκό

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για την Παρασκευή (3/6).

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές είχε τελειώσει μόνο ο αγώνας της Ρεάλ με την Μπασκόνια και η «Βασίλισσα» μας είχε πάει ταμείο καλύπτοντας το χάντικαπ. Ωστόσο δεν γνωρίζαμε τι συνέβη στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ όπου οι Ουόριορς αντιμετώπισαν τους Σέλτικς. Δείτε ΕΔΩ το ποντάρισμά μας.

Σήμερα (3/6) θα ασχοληθούμε ξανά με τα ημιτελικά της Basket League, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λάρισα με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1 έπειτα από τα δύο πρώτα παιχνίδια. Οι περισσότεροι περιμένουν ότι οι Θεσσαλοί που έχουν ήδη «τρυπήσει το ταβάνι» τους θα «ξεφουσκώσουν». Ωστόσο αντιμετωπίζουν μία κάκιστη ομάδα όπως η φετινή των «πράσινων» κι έχουν την ψυχολογία για να παλέψουν. Θα πάμε με το διπλό έχοντας πλεονέκτημα 15,5 πόντων η ομάδα του κόουτς Τακιανού.

Το άλλο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε είναι αυτό της Μπαρτσελόνα με την Μπανταλόνα. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι αλλά είναι ώρα η ομάδα του Γιασικεβίτσιους να ανεβάσει το ρυθμό της και να γίνει πιο πειστική ενόψει των τελικών. Θα ποντάρουμε τον άσο με διαφορά τουλάχιστον έντεκα πόντων.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Παναθηναϊκός - Λάρισα (+15,5)     2      1,91

Μονό

Μπαρτσελόνα (-10,5) - Μπανταλόνα   1   1,88



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ