32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Bet: Νέα «ερυθρόλευκη καταιγίδα», ξεμπερδεύει το Μιλάνο

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για την Τετάρτη (1/6).

Για ακόμα μία ημέρα το ποσοστό επιτυχίας μας έφτασε στο 50%. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν κάλυψε το τεράστιο χάντικαπ που είχε αλλά ηττήθηκε κιόλας, με την πρότασή μας να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Στο άλλο παιχνίδι όμως η Μπανταλόνα διέλυσε την Τενερίφη και δεν εμπιστευτήκαμε για την εμπιστοσύνη που δείξαμε στους νησιώτες.

Σήμερα (1/6) θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε καλά τον Ιούνιο ρίχνοντας «βάρος» εκ νέου στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ιταλική λίγκα.

Ο Προμηθέας μετά το διασυρμό του στο ΣΕΦ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό στην Πάτρα. Παρ' όλα αυτά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει. Θα πάμε στο διπλό θεωρώντας ότι οι Πειραιώτες θα καλύψουν το χάντικαπ των 17,5 πόντων.

Όσο για τη δεύτερη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει. Στη Σαρδηνία η Ντιναμό Σάσαρι θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στη Αρμάνι Μιλάνο. Οι Λομβαρδοί που προηγούνται ήδη με 2-0 στις νίκες, δύσκολα δεν θα «αλώσουν» την έδρα των αντιπάλων τους. Θα πάμε στο διπλό με τουλάχιστον τρεις πόντους διαφορά.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μονό

Προμηθέας - Ολυμπιακός (-17,5)  2   1,98

Μονό

Ντιναμό Σάσαρι - Αρμάνι Μιλάνο (-2,5)   1,60



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ